Termeni și condiții

Site-ul online www.drphyto.ro este operat de S.C. DR. PHYTO S.R.L., CIF RO35264242, Registrul Comerțului: J40/14383/2015, adresa: Str. Buzești nr. 61-69, bl. A3, sc. 1, et. 5, ap. 15, sector 1, București, telefon: +40 21 242 7045, e-mail: info@drphyto.ro

Folosirea, vizitarea și cumpărarea de pe site-ului www. drphyto.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții. S.C. Dr. Phyto S.R.L. va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe acestă pagină fără a fi obligată să înștiințeze în scris sau individual utilizatorii anteriori de aceste modificări.

Prelucrarea și utilizarea informațiilor cu caracter personal

Accesând acest site utilizatorul este de acord ca S.C. Dr. Phyto S.R.L. să prelucreze datele sau informațiile cu caracter personal. Informațiile personale puse la dispoziția site-ului www.drphyto.ro pentru a putea comanda produsele sunt protejate în condițiile Legii 677/2001 și vor fi folosite în scopurile următoare

  • procesarea comenzilor sau cererilor transmise
  • trimiterea prin e-mail a unor oferte comerciale și/sau buletine informative, în cazul în care utilizatorul și-a exprimat acordul la înregistrare

Realizarea comenzii

Se aleg produsele comandate cu opțiunea „Adaugă în coș”, din pagina aferentă fiecărui produs. Se apasă butonul „Finalizează comanda”. Se completează formularul existent în pagina cu adresa de livrare, după crearea unui cont și se apasă butonul „Finalizează comanda”. După selectarea modalității de plată se apasă butonul „Finalizează comanda”. Comanda este verificată, se va trimite o confirmare a comenzii la adresa de mail cu care s-a creat contul, cu produsele existente pe stoc, cantități și prețul final. Comanda va fi livrată către client numai după un telefon de reconfirmare a comenzii de către un operator Dr. Phyto. Comenzile neconfirmate nu vor fi onorate.

Livrare și plată

Comanda va fi trimisă prin DPD, în termen de maximum 7 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii telefonic. Plata se poate face ramburs, în momentul ridicării coletului, sau online. Termenul de livrare poate fi depășit din motive independente de voința noastră. Taxele de livrare sunt afișate în formularul de comandă. În cazul în care comanda depășește valorea de 100 RON, taxele de livrare sunt suportate de către Dr. Phyto. Prețurile produselor afișate pe formularul de comandă sunt în RON și includ TVA.

Conținutul site-ului

Conținutul site-ului (imagini, texte, logouri, elemente de grafică, baze de date) sunt proprietatea S.C. Dr. Phyto S.R.L. și a producătorului său și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul S.C. Dr. Phyto S.R.L. a oricăror informații sau materiale existente pe site se pedepsește conform legislației în vigoare.

Litigii

Orice litigiu apărut între clienți și S.C. Dr. Phyto S.R.L. va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu.

Aducerea la cunoștința S.C. Dr. Phyto S.R.L. despre neregulile constatate de cumpărator trebuie să se facă în scris sau prin email. Acesta trebuie să menționeze ceea ce a constatat și să păstreze produsul la care face referire pentru a putea fi analizat și, după caz, înlocuit.

S.C. Dr. Phyto S.R.L. își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www. drphyto.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta siteul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Pentru alte informații, vă rugăm să ne scrieți pe info@drphyto.ro