Test rapid de detectare a anticorpilor ANTI-HCV

Testul rapid de detectare a anticorpilor anti-HCV OraQuick® este un imunotest realizat manual cu citire vizuală a rezultatului pentru detectarea calitativă a anticorpilor anti-HCV din saliva umană.

Pret redus! Test rapid de detectare a anticorpilor ANTI-HCV Mareste

59,50 lei

75,00 lei1

  • Testul rapid de detectare a anticorpilor anti-HCV OraQuick® include un dispozitiv de test de unică folosinţă şi un flacon care conţine o cantitate pre-măsurată dintr-o soluţie-tampon revelatoare. Testul include o pungă sigilată cu două compartimente separate pentru fiecare componentă. Testul rapid de detectare a anticorpilor anti-HCV OraQuick® utilizează o procedură brevetată de imunodozare cu flux lateral.
  • Testul rapid de detectare a anticorpilor anti-HCV OraQuick® este un dispozitiv medical pentru diagnostic in vitro (IVD) anti-HCV de unică folosință. Este un imunotest pentru detectarea calitativă a anticorpilor imunoglobulinici G (IgG) împotriva virusului hepatitei C (anti-HCV) în salivă, de la persoane cu vârste de 11 ani sau mai mari. Rezultatele testului rapid de detectare a anticorpilor anti-HCV OraQuick® pot fi utilizate pentru a aduce dovezi prezumtive ale infectării cu HCV la persoane care prezintă semne şi simptome de hepatită şi la persoane expuse riscului de infectare cu virusul hepatitei C.